Muziek & Licht in donkere dagen

Lieve buren

De Gardenia Sessions uit de lente krijgen een wintereditie. Buren die samen muziek maken en luisteren – volledig corona-proof – vanuit hun tuinen of vanop hun daken.  Met veel dank aan Rik, Toon en Bart voor het super initiatief!  Nu ook te volgen via zoom voor wie aan de andere kant van de straat woont, hoera!

Samen met een streepje muziek is er ook het idee om tuin en straatkant te voorzien van lichtjes, lampionnen, een kaars op de dorpel of op de vensterbank elke zaterdagavond van 17u tot 22u vanaf zaterdag 14/11. Laten we van onze buurt een feeërieke buurt maken in deze donkere maanden als teken van verbondenheid, hoop en solidariteit! 

#Zorgvoorlicht is een oproep gelanceerd door VTM Nieuws en HLN om licht te laten schijnen in deze letterlijk en figuurlijk donkere dagen.

Bij deze ook een vraag aan iedereen in de buurt: kan je zelf extra hulp gebruiken of ken je iemand in de buurt die hulp kan gebruiken (bv boodschappen doen), laat het graag weten, we proberen in deze tijden extra solidair te zijn met elkaar!

Veel warme groeten namens het buurtcomité!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven