Buurtfeest 2024

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 21 september 2024 op ons inmiddels 29ste buurtfeest in de Appeltuin.

15u – wandeling vanuit de appeltuin met gids Geert Van Damme die ons wegwijs maakt in de wondere wereld van eetbaar onkruid in de stad – gratis, maar gelieve vooraf in te schrijven

17u – opening buurtfeest, aperitief

18u – Groot buffet door de buren inschrijven voor 10 september en bij voorkeur vooraf te betalen op rek nr BE32 8601 0936 9502 van De Weldadige Bayo – dessert is inbegrepen in de prijs

  • volwassenen €15
  • kinderen 5 tem 15 jaar: €10
  • peuters en kleuters onder 5 jaar: gratis

Heel wat gemotiveerde buren brengen het beste uit hun keuken mee naar ons overheerlijke buffet. Draag je graag zelf iets bij? Laat dan weten wat en hoeveel bij Johan via fa274277@gmail.com voor 10 september. Je onkosten betalen we uiteraard terug, rekeningen mogen met je naam en nummer binnengebracht worden bij Rikka (B24).

19u30 – Prijsuitreiking kleurwedstrijd

Ons feest is er voor en door buren, we kunnen nog heel wat helpende handen gebruiken op vrijdag, zaterdag en zondag. Wil je mee helpen om er een fantastisch feest van te maken? Zet je naam dan snel op de takenlijst. Alvast bedankt!

Naar goede gewoonte is er ook dit jaar weer een fantastische affiche om in te kleuren gebaseerd op een origineel ontwerp van onze onvergetelijke Jacques.

Deelnemen aan de kleurwedstrijd doe je door je ingekleurde affiche voor het raam te hangen met de duidelijke vermelding van naam & leeftijd. Enkele dagen voor het feest komt onze jury langs ieder raam. Ook volwassenen kunnen in de prijzen vallen!

Heb je meerdere affiches nodig? Die zijn verkrijgbaar bij Goedele (W15).

Scroll naar boven